Laser behandeling van schimmelnagels

Het behandelen van kalk- of schimmelnagels aan voeten en handen kan tegenwoordig worden gedaan met behulp van lasertechnologie.

Zoals u misschien weet hebben veel jongeren en volwassenen last van schimmelnagels (onychomycose). Een lage schatting zegt dat er in Nederland zo'n 1.7 miljoen mensen last van schimmelnagels hebben.

Onychomycose is een schimmelinfectie van de nagel en de meest voorkomende oorzaak van kalknagel, en de meest voorkomende aandoening van de nagel; de helft van alle nagelaandoeningen betreft onychomycose.

Tal van middeltjes zijn in de afgelopen decennia ontwikkeld en op de markt gebracht. Met wisselend resultaat. Speciaal voor de mensen van wie de schimmelnagels moeilijk of lastig te bestrijden zijn is er wellicht een oplossing: de FOX schimmelnagelbehandeling door middel van laserlicht. Dit voor het menselijk oog onzichtbare laserlicht (met een golflengte van 1064 nm) wordt op de nagelriem en de nagel zelf gericht. De schimmelkolonie, die zich direct onder de nagel en deels ook onder de nagelriem bevindt, wordt tot een temperatuur van zo'n 45 graden verwarmd. De schimmelkolonie overleeft deze temperaturen niet en wordt gedood. Omdat de nagel niet snel groeit duurt het natuurlijk even voordat de eerste schone uitgroei van de nieuwe nagel te zien is: meestal na 8 weken!

Over het algemeen zijn twee tot drie behandelingen voldoende om de schimmelkolonie een halt toe te roepen en de nagel een kans te geven weer schoon en nieuw uit te groeien. Eindelijk van uw schimmelnagels af.

Bij de eerste behandeling krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking en na iedere behandeling krijgt u een zalf mee om herbesmetting te voorkomen. In de meeste gevallen zijn drie behandelingen nodig, echter in sommige gevallen lukt het in twee, mocht het zo zijn dat er een 4e behandeling nodig is dan hoeft u deze niet te betalen.

Prijs: € 99,- per behandeling


Bent u zelf pedicure en wilt u deze behandeling aan uw klanten aan bieden? Bel of mail voor de mogelijkheden.
Voordelen laserbehandeling :
  • Geen ernstige bijwerkingen zoals leverschade door een kuur (Huisarts).
  • Geschikt voor kinderen (8 jaar).
  • Geschikt voor diabetici.
Pedicure Mariët

Westlaan 26
2641 DM Pijnacker


Tel. 06 15 20 16 18
info @ pedicuremariet.nl

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving, ook kunt u twee uur Gratis parkeren in parkeergarage Ackershof